SZUPER JOGSI AUTÓSISKOLA Budapest, VII.Ker. Erzsébet Krt. 4. fsz 4.     Mobil: 06-70-515-5913

Itt talál meg minket

2014-ben jöhet az új KRESZ

A jelenlegi parlamenti ciklus vége környékén vagy a következő elején, azaz 2014 közepén tartja reálisnak az új KRESZ hatálybalépését Bíró Márk országgyűlési képviselő, aki a Fidesz-frakcióban a közlekedési szabályok és szankciók átalakításáért felel.

Bemehet? Nem mehet!

Kedden átadták az Andrássy úti biciklisáv "kifordított" változatát, amellyel szinte mindenki elégedett. Az új sáv viszont rámutat a KRESZ egy újabb túlzására. A biciklisek miatt is kéne már egy rendes KRESZ

Új egységes jogosítvány

Az EU-s tagországok közlekedési miniszterei e heti brüsszeli találkozóján született megállapodás arról, hogy az unióban hosszú távon egységes hitelkártya-formátumú jogosítvány fogja helyettesíteni a jelenleg forgalomban lévő 110 különféle vezetői engedélyt.
Lejártukig érvényesek maradnak

A bírság

A bírság kiegyenlítésének a legegyszerűbb módja, ha valaki utólag befizeti a csekket vagy a helyszínen bankkártyával kifizeti az összeget (feltéve, ha van a rendőrnél mobil kártyalehúzó terminál).

Motorosokat érintő változások 2013

Felhívjuk a figyelmét, hogy az európai parlament és a tanács 2006/126/EK irányelvének megfelelően 2013. január 19-től Magyarországon is bevezetésre kerül az „AM", az „A2" és a „B1" kategória, tehát ennek megfelelően megkezdődik ezen kategóriák vonatkozásában a közúti járművezetők képzése és vizsgáztatása..